Projects hotel & gastronomy
This list shows my previous projects and visited companies. Take a look at my references and let them convince you. I am happy to accept suggestions.
Do you have an interesting suggestion for me? I am looking forward to hear from you!
Review
***s “Elements Hotel”, Regensburg (Dezember 2014)
Gourmetrestaurant “storstad” – Regensburg / * Chefkoch Anton Schmaus
***** “PALACE HOTEL BERLIN“, Berlin (Silvester 2014/2015), A leading hotel of the world
Gourmetrestaurant “First Floor” im Palace – Berlin / * Chefkoch Matthias Diether (Silvesterküchenparty)
****s “Landhotel Birkenhof”, Hofenstetten (Februar 2015)
Gourmetrestaurant “Obendorfer´s Eisvogel” im Landhotel Birkenhof / * Chefkoch Hubert Obendorfer (Februar 2015)
***** “HYATT REGENCY Düsseldorf“ (Februar 2015)
Gourmetrestaurant “VICTORIAN” Düsseldorf / * Chefkoch Matthias Hein (Februar 2015)
Präsentation der neuen VERSACE-Kollektion in München (März 2015)
***** “ALTHOFF Seehotel Überfahrt”, Rottach-Egern am Tegernsee (März 2015), a leading hotel of the world
Gourmetrestaurant “Überfahrt” im o.g. Hotel der Althoff-Collection / *** Chefkoch Christian Jürgens (März 2015)
****s “Landhotel Birkenhof”, Hofenstetten (April 2015)
Gourmetrestaurant “Obendorfer’s Eisvogel” im o.g. Landhotel Birkenhof / * Chefkoch Hubert Obendorfer (April 2015)
**** “Hotel Lago”, Ulm (April 2015)
Gourmetrestaurant und Genusswerkstätten “Lago”, Ulm / * Chefkoch Klaus Buderath (April 2015)
****s “LEONARDO ROYAL Munich”, München (Mai 2015)
Restaurant “181” – Olympiaturm München / neuer Chefkoch Karl-Heinz Kellner (Mai 2015)
***** Residenz Heinz Winkler, Aschau (Mai 2015)
Gourmetrestaurant Residenz Heinz Winkler, ** Chefkoch Heinz Winkler & Küchenchef Steffen Mezger (Mai 2015)
**** “NH-Hotel Forsthaus Fürth”, Fürth (Mai 2015)
Gourmetrestaurant Aumer´s La Vie, * Chefkoch Andreas Aumer, Nürnberg (Mai 2015)
****s “Balance, das 4 Elemente Spa & Golfhotel” am Wörthersee (Mai 2015)
Restaurant “La Balance” im o.g. “Balance-Hotel” / ORF-Fernsehköchin Andrea Grossmann – (Mai 2015)
***** “Savoy Beach & Thermal Spa – Hotel”, Bibione (Mai/Juni 2015)
****s “LAGUNA Park Hotel”, Bibione-Pineda (Mai 2015)
**** “Parc Hotel Gritti”, Bardolino (Juni 2015)
**** “Hotel Schmelmerhof”, Bad Aibling (Juni 2015)
Chefkoch Christoph Altmann im Hotel Schmelmerhof und seine Kochkunst (Juni 2015)
**** “Hotel Montanara”, Flachau (Juni 2015)
Restaurant Gaumenlust im Hotel Montanara – Chefkoch – Markus Kapeller (Juni 2015)
Winzerhof Stahl / Wein + Restaurant + etv. mit Chef … Christian L. Stahl (Juni 2015)
Restaurant “Kreutzer´s” mit Event “Scampi & Co.” by Matthias Kreutzer (Juli 2015)
******* “EMIRATES PALACE by KEMPINSKI“, Abu Dhabi (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Mezzaluna” / italienisches Restaurant / Emirates Palace (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Mezlai” / emiratische Küche / Emirates Palace (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Sayad” / Fischspezialitäten / Emirates Palace (August 2015)
Restaurant “Le Vendome” / internationales Buffet / Emirates Palace (August 2015)
****** “ONE & ONLY Royal Mirage, The Palace”, Dubai (August 2015), a leading hotel of the world
Fine-Dining-Restaurant “Olives at the Palace by O&O” / mediterranes Buffet
Fine-Dining-Restaurant “Tagine at the Palace by O&O” / marokkanisch (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Celebrities at the Palace by O&O” / französisch (August 2015)
****** “ONE & ONLY Royal Mirage, The Arabian Court”, Dubai (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Nina´s at the Arabian Court by O&O”, indo-europäisch (August 2015)
Fine-Dining-Restaurant “Eau Zone at the Arabian Court by O&O”, asiatisch (August 2015)
******* “BURJ AL ARAB by Jumeirah“ Dubai (August 2015)
“Skyview-Bar at Burj al Arab” – High-Tea (August 2015)
****** “ANANTARA Qasr al Sarab“, in der Wüste von Abu Dhabi (August 2015)
Restaurant “Al Waha at Anantara QaS” / internationales Buffet (August 2015)
Restaurant “Ghadeer at Anantara QaS” / mediterrane Küche (August 2015)
“Das Rebgut – die Weinherberge” Küchenchef Christian Hedderich, Lauda-Königshofen (September 2015)
**** “SHERATON Arabelapark Munich” / München (September 2015)
Präsentation der neuen VERSACE-Kollektion in München (September 2015)
**** “Sorat Insel-Hotel” Regensburg (Oktober 2015)
Restaurant “Brandner” im Sorat-Hotel, Chefkoch Thomas Rieger, Regensburg (Oktober 2015)
**** “Best Western Plus Steinsgarten”, Gießen (Oktober 2015)
***** “HYATT REGENCY Düsseldorf“ (Oktober 2015)
“U. das Restaurant” – Chefkoch Bastian Falkenroth, Düsseldorf (Oktober 2015)
Seafood-Restaurant “Seven Oceans” – Chefkoch John Subritzky, Regensburg (Oktober 2015)
Gourmetrestaurant “storstad” by Anton Schmaus, Regensburg (November 2015)
Vinothek “Die Traube” – kulinarisches Event “Wilde Weihnacht”, Angelika Reiner
> Weinstadt-Strümpfelbach, Chefkoch Thomas Ellwanger (****s Alpenhof, Flachau)
> Winzer Marcel Idler, Weingut IDLER
***** “KEMPINSKI Ishtar Dead Sea”, Jordanien (Dezember 2015)
***** “KEMPINSKI Aqaba Red Sea”, Jordanien (Januar 2016)
Gasthof “KRONE”, by Björn Bergmann, Geradstetten (Januar 2016)
Restaurant “Goldberg”, by Philipp Kovacs, Stuttgart (Januar 2016)
***** “Le MERIDIEN“, Stuttgart (Januar 2016)
***** “The Westin Bellevue“, Dresden (Januar 2016)
Restaurant “Canaletto” / Chefkoch Christian Weidt / Dresden / Westin (Januar 2016)
Gourmetrestaurant Bean & Beluga, * Chefkoch Stefan Hermann & Küchenchef Marcus Langer (Januar 2016)
Landgasthot & Catering HELMUT SCHWÖGLER, Bad Abbach (Februar 2016)
Landgasthof HUMMEL, Duggendorf (Februar 2016)
Gourmetrestaurant BUCHNER * Niederwinkling (Februar 2016)
***** “HILTON Luxor“ – Ägypten (März 2016)
***** “SOFITEL Legend OLD CATARACT“, Assuan, Ägypten (März 2016)
Restaurant “1902” Auf den Spuren Agata Christie´s… Assuan, Ägypten (März 2016)
***** “Arrecife Gran Hotel & Spa”, Arrecife – Lanzarote (Mai 2015) – AGH*
Fine-Dining-Restaurant “ALTAMAR” im 17. Stockwerk des AGH*, Chefkoch Abel del Rosario (Mai 2015)
****s “Landhotel Birkenhof”, Hofenstetten (Mai 2015)
Gourmetrestaurant “Obendorfer’s Eisvogel” im o.g. Landhotel Birkenhof / * Sternekoch Hubert Obendorfer (Mai 2015)
Blick hinter die Kulissen von RTL … zusammen mit EuroTouques-Koch Hermann Donnik (Juni 2016)
**** “Novotel Köln City“, Köln (Juni 2016)
***s “Hotel & Restaurant Liebl”, Plattling, Chefkoch Christoph Altmann (Juni 2016)
**** “Atlantic Parkhotel” Baden-Baden (Juni 2016)
EVENT “Smokywood / Grillevent” / Atlantic Parkhotel Baden-Baden (17. / 18. Juni 2016)
… mit Daniel Nonnenmann (Dt, Amateur-Vizegrillm. 2014+15 / European BBQ Championship 1. Platz Pork Ribs)
… mit Sternekoch Cornelius Speinle
… mit Smaroli Whisky + Zigarrenhaus Klenk + LAB.DANUM (Räuchermanufaktur), Audi Zentrum Baden-Baden etc.
***** “Die STROMBURG”, Relais & Châteaux by JOHANN LAFER (Juli 2016)
Gourmetrestaurant “Le Val d’Or” – Die Stromburg / by JOHANN LAFER (Juli 2016)
PopUp-Restaurant in Stuttgart “Supperclub” 03.08.2016 / Bloggerevent / Rauschenberger Stuttgart
**s MOTEL ONE, Stuttgart (August 2016)
***** “TITANIC Beach Hotel” Belek, türkische Riviera (August 2016)
***** „Le MERIDIEN“, Stuttgart (September 2016)
***** „Le MERIDIEN“, Wien – Big Opening (September 2016)
Restaurant MARINA, Wien, Küchenchef Mario Schneider (September 2016)
***** Sofitel Legend The Grand Amsterdam (Oktober 2016)
Gourmetrestaurant BRIDGES * by Ron Blaauw @ Sofitel LTG Amsterdam (Oktober 2016)
***s Boutiquehotel Bloemendaal, Bloemendaal (Oktober 2016)
**** Grand Hotel Amrâth – Frans Hals, Haarlem (Oktober 2016)
The Best Chefs – Event – Haarlem (Oktober 2016)
Rauschenberger Catering & Restaurants Stuttgart:
> Cube Restaurant > Pier 51 Restaurant / Bar (November 2016)
****s Waldhotel Stuttgart (November 2016)
***s InterCity Hotel Stuttgart (November 2016)
**** Best Wester Premier Kaiserhof, Kitzbühel (November 2016)
****s Les Orangers Beach Resort & Spa, Hammamet – Tunesien (November/Dezember 2016)
****s Mercure Hotel Wittenbergplatz, Berlin (Dezember 2016)
****s Leonardo Royal Munich, München (Dezember 2016)
***** ROYAL Holiday Palace, Antalya – Lara, Türkei (Dezember 2016 / Janur 2017)
***** Corinthia St. George´s Bay, St. Julian, Malta (Februar 2017)
**** Palazzo Violetta, Sliema, Malta (Februar 2017)
**** HILTON Danube Waterfront, Wien (März 2017)
Motel ONE, Wien – Prater (März 2017)
CharityEvent im Restaurant MARINA, Wien – Chefkoch Mario Schneider (März 2017)
Inkl. Vorbereitung und Coaching des kompletten Teams auf die neue Ausstrahlung des Hauses
Ab Mai 2017 Personal/Qualitätsmanagement von Außen!
***** Grand Hotel Lienz, Osttirol inkl. Coaching des kompletten Managements (April 2017)
Inkl. Coaching des Managements und aller Abteilungsleiter/Innen + Workshop für die Führungskräfte
***** Arrecife Grand Hotel, Arrecife – Lanzarote (Mai 2017)
Fine-Dining-Restaurant ALTAMAR – Arrecife – Lanzarote (Mai 2017)
*****s Lani´s Deluxe Suites, Porte del Carmen – Lanzarote (Mai 2017)
****s Landhotel Birkenhof, Hofenstetten (Mai 2017)
* Gourmetrestaurant Obendorfers Eisvogel by Hubert Obendorfer (Mai 2017)
***** Relais & Châteaux Hotel Burg Wernberg (Mai 2017)
** Gourmetrestaurant KASTELL by Thomas Kellermann (Mai 2017)
Aufbau der LuxusFleischMarke „Holy Beef“ by Stefan Wenisch, Straubing (Start 01.05.2017)
Markenbildung, Strategie, Vertrieb, Marketing
**** SENTIDO Seehotel Am Kaiserstrand – Bregenz / Lochau – Bodensee (Juni 2017)
****s Grand Hotel Majestic, Verbania – Lago Maggiore – Small luxury hotels of the world (Juni 2017)
**** NYX Milan – Design-Hotel by Leonardo – Mailand (Juni 2017)
****s Palace San Piedro, Bardolino, Gardasee (Juni 2017)
****S Landromantic und Wellnesshotel OSWALD, Kaikenried – Bayerischer Wald (Juli 2017)
* Gourmetstube Oswald, Küchenchef Thomas Gerber (Juli 2017)
**** Parc Hotel Gritti, Bardolino, Gardasee (August 2017)
***** Millennium Hilton, Bangkok (August 2017)
****** Mandarin Oriental, Bangkok (August 2017)
** Gourmetrestaurant Látelier by Robuchon – Chef Olivier Limousin, Bangkok (August 2017)
****** Kayumanis Sanur Villas & Spa, Bali (August 2017)
****** Fairmont Sanur, Bali (August 2017)
**** Segara Village Sanur, Bali (August 2017)
***** Hotel & Riad Art Place, Marrakesch (September 2017)
****S Landhotel Birkenhof, Hofenstetten (September 2017)
* Gourmetrestaurant Obendorfers Eisvogel im Landhotel Birkenhof (September 2017)
****S Leonardo Royal Hotel Munich (Oktober 2017)
* Gourmetrestaurant Landgasthof Buchner Niederwinkling (Oktober 2017)
***** Kempinski Berchtesgaden (Oktober 2017)
* Gourmetrestaurant “Le Ciel” im Kempinski Berchtesgaden (Oktober 2017)
* Gourmetrestaurant “Johanns” im Modehaus Garhammer, Waldkirchen (November 2017)
****S Les Orangers Beach Resort & Spa, Hammamet, Tunesien (Dezember 2017)
***** TUI SENSIMAR OCEANA, Hammamet, Tunesien (Dezember 2017)
***** HASDRUBAL Thalassa & Spa, Hammamet – Yasmine, Tunesien (Dezember 2017)
***** Premier Le Reve & Spa, Sahl Hasheesh / Ägypten (Dezember2017/Januar 2018)
***** FAIRMONT AJMAN, Ajman – Vereinigte Arabische Emirate (Februar 2018)
Gasthaus Jakob – Chefkoch Michael Ammon – (März 2018)
****s Best Western Plus „Das Palatin“ – Wiesloch – (März 2018)
Moderation Opening Hauptfiliale „Metzgerei Wenisch“, Straubing – (April / Mai 2018)
**** Laguna Palace, Grado – Italien – (Mai 2018)
***** Savoy Beach & Spa, Bibione – Italien – (Mai 2018)
****s Laguna Park Hotel, Bibione-Pineda – Italien – (Mai 2018)
*****s LANI´S DELUXE SUITES & SPA – Puerto del Carmen – Lanzarote – (Juni 2018)
***** Grand Hotel Arrecife, Lanzarote – (Juni 2018)
****s Leonardo Royal ULM – (Juni 2018)
Moderation 80 jähriges Jubiläum „Gasthaus zum Silberwald“ Neuulm – (Juni 2018)
Moderation 10 jähriges Jubiläum „Osteria Luna Rossa“ Regensburg – (Juli 2018)
**** Parc Hotel Gritti, Bardolino – Italien – (Juli 2018)
****s Landhotel Birkenhof, Hofenstetten – Deutschland (Juni 2018)
Gourmetrestaurant – Obendorfer´s Eisvogel im Landhotel Birkenhof
****s Leonardo Royal Ulm, Deutschland (Juli 2018)
**** Hotel Schindlerhof by Familie Kobjoll, Nürnberg – Deutschland (Juli 2018)
****s Castello Lake Front Hotel, Malcesine – Gardasee, Italien (Juli 2018)
****s Gartenhotel Moser am Montiggler See – Südtirol, Italien (August 2018)
*** Ansitz zum Steinbock mit Gourmetkoch Tomek Kinder – Villanders, Südtirol (August 2018)
****s Hotel Eschenlohe, Schenna – Südtirol, Italien (August 2018)
***** Residenz Heinz Winkler, Aschau im Chiemgau – Deutschland (August 2018)
Gourmetküche – Heinz Winkler mit Küchenchef Steffen Mezger und Maître Alexander Winkler
**** Hotel am Domplatz, Linz – Österreich (August 2018)
****s Leonardo Royal Ulm, Deutschland (September 2018)
**** Hotel Schindlerhof by Familie Kobjoll, Nürnberg – Deutschland (September 2018)
****s Relais & Châteaux Landromantik Hotel Oswald, Kaikenried – Bayerischer Wald (November 2018)
Gourmetstube * Oswald, Küchenchef Thomas Gerber (November 2018)
***** lti Les Orangers Garden Villas & Bungalows, Hammamet – Tunesien (Dezember 2018)
****s Les ORANGERS BEACH RESORT, Hammamet – Tunesien (Dezember 2018)
***** Kempinski Nile Hotel Garden City, Cairo – Ägypten (Dezember 2018)
Restaurant Pier 88 Cairo, Chefkoch Giorgio Diana – Ägypten (Dezember 2018)
***** Sofitel Legend Old Cataract, Assuan – Ägypten (Dezbember 2018 / Januar 2019)
***** Kempinski Marsa Malaz, The Pearl – Doha – Qatar (März 2019)
***** Hotel & Ryad Art Place, Marrakech – Marokko (Juni 2019)
***** Kasbah Tamadot by Sir Richard Branson – Atlasgebirge – Marokko (Juni 2019)
***** Iberostar Grand Mencey, Santa Cruz – Teneriffa (Juli & August 2019)
***** Iberostar Grand Hotel El Mirador, Costa Adeje – Teneriffa (August 2019)